Miehillä on lukuisia ongelmia. Pettämistä, valehtelua yms. Mikseivät he voi miettiä miltä se meistä naisista tuntuu ? Suurimaksi osaksi miehet pistävät sen naisten, eli meidän syyksi, ettemme anna heilla tarpeeksi rakkautta ja hellyyttä mitä he omien sanojensa mukaan tarvivat. Emmehän me voi antaa rakkautta, jos miehet ovat omapäisiä ja itserakkaitta, ja inttävät aina etteivät he mitään hellyyttä kaipaa, ovat kuulemma tähänkin asti ihan hyvin ilmankin pärjänneet. Ja tämä pettäminen, miksi ihmeessä sitäkin pitää tehdä ? Se saa naiset miettimään, ettemmekö kelpaa miehille sellaisena kuin olemme, vaan meidän pitäisi muuttaa itsemme miehen mieleiseksi. Itse en henkilökohtaisesti sellaista hyväksy. Tuollaiset miehet voisivat mennä itseensä ja miettiä sitä pahaa, mitä he aiheuttavat naisille jotka ihan oikeasti ovt rakastuneet kysyiseen mieheen ja haluavat yhteisen tulevaisuuden hänen kanssaan.

On toki myös tämä toinen puoli miehiä, sellaisia jotka rakastavat ja pitävät naista kuin kukkaa kämmenellä. He eivät koskaan voisi satuttaa rakastamaansa naista, saatika pettää häntä selän takana. He ostavat kauniita lahjoja rakastetulleen, kertovat kuinka he rakastavat naistaan juuri sellaisena kuin hän on, eikä vaadi häneltä jotain ihan ihmeellisiä hokkupokkus temppuja. He ovat yksinkertaisia, mutta osaavat myös yllättää. Tälläiset miehet rakastavat rauhallisia koti-iltoja vaimon kanssa kotosalla lämpöisässä kynttilän valossa. Tämä on sellainen mies, jonka joka naisen kuuluisi saada. Naisilla on myös oikeus onneen, eikä vain olla miehen "orjana" kotona tekemässä ruokaa ja kantamassa kaljaa sohvalle.

En tiedä miksi kirjoitin tästä, tämä asia vain on minulle tärkeä, sillä itse olen joutunut kokemaan pettämistä ja haukkumista. Yritetään saada se loppumaan !